Netflix & chill: het is inmiddels een uitspraak die we allemaal wel kennen. Series en films zijn ideaal voor een date, regenachtige dag of als afleiding tijdens tentamenperiodes/werkdeadlines/het leven. Toch voel ik me persoonlijk niet altijd even zelfvoldaan als ik de hele dag Orange Is The New Black heb gekeken. Mocht je nou graag intellectueel verantwoord bezig willen zijn, zet dan eens een documentaire aan! Vaak bevatten documentaires inspirerende lessen waar je wat van kunt leren. Zo zijn al die uren achter je beeldscherm ook nog van toegevoegde waarde voor de ontwikkeling van je hersenen (hoef je je niet zo schuldig te voelen).

Ik deel graag de meest inspirerende documentaires met je. Waarom nou juist specifiek deze? In mijn ogen hebben ze de benodigdheden die documentaires appetijtelijk maken: persoonlijke verhalen die je geïnspireerd achter laten om de wereld te verbeteren. De meeste van deze documentaires vind je op Netflix (of YouTube).

Dit artikel schreef ik voor Ondertussen.nl, klik hier om het hele artikel te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *