Stilzeggend

Hier wordt geproost op het leven en de liefde

in alle vormen.

 

 
madison-bersuch-106855.jpg

Stilzeggend is een ode aan het menszijn, met alle perks flaws. Ik kan alleen voor mezelf spreken, dus het gaat over mezelf zijn in een urban jungle, mijn hart volgen, (hopelijk) met beide beentjes op de grond. Door visual storytelling: gedichten, verhalen en beelden. 

Stilzeggend ∙ bijv.naamw. 
samenvoeging van stilte en veelzeggend

1) Stilte: rust, vredig, zonder geluid, alleen, ademloos, geheim.
2) Veelzeggend: betekenisvol, luidruchtig, expressief, openstellen, voelen.


 
 
 
 

Tête-à-tête

 

Hoi, aangenaam (digitaal) kennis te maken. Ik ben Charlotte, niet te missen op de foto's hiernaast. Geboren en getogen in de Achterhoek; de laatste jaren pendelend tussen Amsterdam, Utrecht, Bali en Den Haag; (voor nu) neergestreken in Scheveningen. Naast mijn werk als copywriter in Tilburg, doe ik zoveel mogelijk waar ik blij van word.

Je ziet mijn ogen twinkelen, als ik me vrij voel. Op een paard galopperend in het bos (het paard galoppeert dan dus hé, niet ik), met blote voeten op het strand, op reis, dansend, een vulpen in m'n hand, bij een vuur, wijn erbij, mensen die ik lief heb om me heen. Jep, het liefst dichtbij de natuur (mijn lievelingswoord is niet voor niets pachamama). 

Je kunt me omschrijven* als empathische verbinder, intuïtief & open-minded, sensitieve optimist met een fascinatie voor creatie. Als je me kwijt bent, vind je me waarschijnlijk hier: schrijvend in de CC Korte Poten, (semi-)zen bij Delight Yoga DH of puffend in de Train More. 

*disclaimer: drinken we een kop koffie zodat je het zelf kunt ontdekken?

 
Foto gemaakt door Unmask Photography

Foto gemaakt door Unmask Photography

Zoals mijn vader altijd zegt: "Hier was je nog lief".

Zoals mijn vader altijd zegt: "Hier was je nog lief".

 

Waarom Stilzeggend?

 
 

Aka is dit nou zo'n spirituele blog? #dagboekvangerda #rozecomicsans
Nope. 

Als kind las ik de hele jeugdcatalogus uit de bibliotheek en droomde ik ervan om schrijver worden. Ik staarde gefascineerd naar mensen,  luisterde stiekem mee met gesprekken en vroeg eeuwig 'Waarom?'. Ik krijg altijd al energie van ontdekken en de diepte in; op papier maar ook in contact. 

Voor mij is het leven er om geleefd te worden, zodat ik op mijn sterfbed het gevoel heb dat mijn leven de moeite waard was. Een beetje in het kader van 'heb liever spijt van dingen die je hebt gedaan dan van dingen die je niet hebt gedaan'. 

Volwassen worden ging (/gaat) voor mij gepaard met pieken en dalen, ik dacht dat ik de enige gek op de aardbol was. De studie Media, Informatie, Communicatie leek een logische keuze, gevolgd door een minor Schrijven & Redigeren. "Studeren is niet mijn ding" was zwak uitgedrukt, maar ik leerde wel dat ik een liefde heb voor concepten/media/creatie.

Door schrijven krijg ik de mogelijkheid om van een afstand te kijken naar situaties, gedachten, mensen, gevoelens. Het geeft me een gevoel van mogelijkheden. Tegelijkertijd biedt storytelling (geschreven en in beeld) me de mogelijkheid om te delen wat me raakt en wat ik leer van mensen om me heen.   

Stilzeggend bestaat omdat ik er een warm hart van krijg. Maar als er ook maar één iemand herkenning (of íéts voelt) door Stilzeggend... dan maakt mij dat een blij mens. 

 

 

 
alan-labisch-119968.jpg
 

Wil je met je teksten je doelgroep bereiken? 
Ik werk als copywriter/contentcreator/tekstschrijver. Je kunt me ten alle tijden inschakelen.

roman-kraft-220246.jpg